BejelentésMAGYOSZ BUDAPESTI HELYI CSOPORT
A szó elszáll, az írás megmarad.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
KEDVES LÁTOGATÓ!


Üdvözöljük a legjobb gyorsírók és gépírók csoportjának honlapján!

Ön jó helyen jár! Csoportunk - a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségének tagjaként - elsősorban olyan embereket tömörít, akik a gyorsírás és a gépírás szakmát a legmagasabb szinten képviselik, kiváló eredményeket elért versenyzőket és az őket segítő tanárokat, diktálókat, valamint nem utolsó sorban a szakma gyakorlati művelőit: 14 versenyzőt, 11 tanárt, 2 mesterfokú beszédgyorsírót és 2 diktálót.

Magyarország jelenlegi legkiválóbb gyorsíró- és gépíróversenyzőivel büszkélkedhetünk, akiknek többsége rendre az első tíz helyezett között végez a magyar bajnokságokon. A Budapesti Helyi Csoportból kerül ki számos nagy büszkeségünk, akik ifjúsági, junior és felnőtt kategóriában is több magyar bajnokságot nyertek, illetve a jelenlegi magyar gyorsíróbajnok és az ifjúsági gépíróbajnok. Többen közülünk nemzetközi versenyeken is számos alkalommal dobogóra állhattak, sőt világbajnoki érmeket is szép számmal gyűjtöttünk: 2003-tól napjainkig összesen öt világbajnoki aranyat szereztünk.

Fontos feladatunknak tekintjük szakmánk megismertetését, népszerűsítését és érdekvédelmét, a versenyzőink és segítőik támogatását, szakmai felkészítését.

Céljaink közé tartozik, hogy Magyarország legtehetségesebb, különleges képességű fiatal és felnőtt versenyzői kijuthassanak a szakmai világbajnokságokra, hogy ezután is méltóképpen képviselhessék országunkat és tovább öregbítsék hazánk nemzetközi hírnevét.

Nagyon fontosnak tartjuk a szakmánk iránti érdeklődés felkeltését és a versenyzőink motiválását, hiszen, mi tagadás - támogatók hiányában -, sajnos egyre nagyobb anyagi nehézségekbe ütközik számunkra a külföldi versenyekre való kijutás.

Főképp a gyorsírás területén törekszünk az utánpótlás gondozására, mivel a gyorsírást ma már középiskolákban sajnos nem oktatják.

Mind a gyorsírás, mind a gépírás terén próbáljuk felkutatni az ígéretes, fiatal tehetségeket.

Részletesebb bemutatkozásunk a „Tagjaink” cím alatt olvasható. Honlapunkon tájékozódhat továbbá az aktuális és elkövetkezendő versenyeseményekről és az eredményeinkről is.Képgaléria
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!